Apartmaji

Na voljo imamo 4 prostorne, prijetne apartmaje: MUC, MEDO, TIGER in LEV

Ker se zavedamo, da je kakovost bivanja za muce velikega pomena, smo namesto mreže bivalnike opremili s prozornim pleksi steklom. To daje mačkam občutek, da niso zaprte v kletki.

Apartmaji so opremljeni s poličkami, ki so strateško razporejene po zidu. Tako lahko muca maksimalno izkoristi svoj bivalnik in se razgiba ali pa po želji počiva na različnih mestih, ko je nameščena v svoji enoti.

Vsi apartmaji so opremljeni s pohištvom: mizice, stolčki, košare, viseče mreže in mehke dekice, pa še kaj bi se našlo. Vsak bivalnik ima svoj peskovnik, vsaj en praskalnik, mačjo travo in svežo vodo, na voljo imamo tudi dve mačji fontani za tiste, ki pijejo samo tekočo vodo.

Apartmaja TIGER in LEV imata skrivališče. Za steno je 90cm skritega kotička za tiste muce, ki so bolj plašne in za tiste, ki se rade skrivajo in imajo rade svoj mir.

Medtem pa sta apartmaja MUC in MEDO primerna za muce, ki so rade na "razstavi", imajo rade več pozornosti in so na splošno bolj družabne.

Skupni prostor oz. igralnica je velika 8m2, kjer imamo mačje drevo, igrače, tunele, poličke in več različnih počivališč tako na pohištvu kot tudi na plezalni mačji steni.

Apartma MUC slika

Apartma MUC

Apartma MEDO slika

Apartma MEDO

Apartma TIGER slika

Apartma TIGER

Apartma LEV slika

Apartma LEV